Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkestam Holst biffar upp strategiavdelningen

Publicerad: 11 mars 2019, 09:24

Patrik Lundberg, senast på Garbergs, är ny strateg på Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

På Garbergs jobbade Patrik Lundberg bland annat med kunder som Jula, Betsson och LloydsApotek. Tidigare i karriären har han i huvudsak jobbat på reklambyrån Kärnhuset där han under en lång tid hade tjänsten som head of strategy.

– Jag tycker att det är jätteroligt att få komma till ÅH, eftersom jag imponeras hur den otroligt starka kreativa kraften alltid har en tydlig riktning och syfte. Och så klart är det inspirerande för mig som strateginörd att få jobba med de som har lyft upp planning till en helt ny nivå, säger Patrik Lundberg i ett pressmeddelande.

– Jag och Patrik träffades för drygt två år sen i Komm:s effekt-kommitté och insåg att vi har samma inställning till hur reklam, människor och varumärken fungerar. Sedan dess har vi haft en ständig dialog och nu var tiden äntligen rätt. Patrik är klok, påläst och extremt ödmjuk. En kombination som är viktig för vår kultur, och därför känns det naturligt att han skulle börja hos oss, säger Jerker Winther som är head of strategy and planning på Åkestam Holst.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.