Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkestam Holst direktrekryterar från Berghs

Publicerad: 27 maj 2019, 14:20

I veckan visade Noah Bramme och Andreas Karlsson upp sin utställning på Berghs Festival. Nu ansluter kreatörsduon till Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

På Berghs har Noah Bramme och Andreas Karlsson pluggat till copywriter respektive art director. De senaste månaderna har de vid sidan av studierna extraknäckt på Åkestam Holst, en byrå som nu blir deras arbetsplats.

– Det är otroligt kul att komma till en byrå med sån kreativ kraft som Åkestam Holst besitter. Under dessa två år som vi har gått på Berghs så har Åkestam mer eller mindre dominerat den svenska reklambranschen. Att nu få se detta maskineri från insidan är både lärorikt och inspirerande, säger Noah Bramme och Andreas Karlsson i ett pressmeddelande.

– Vi är förstås jätteglada över att två av Berghs största talanger, Noah och Andreas, ansluter till Åkestam Holst. De har redan hunnit imponera stort och är igång med flera projekt som kommer bli riktigt vassa, säger Åkestam Holsts byråchef Jessica Morales.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.