Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkestam Holst rekryterar direkt från Berghs

Publicerad: 13 april 2018, 12:23

Nicole Ohlen börjar på Åkestam Holst som creative designer.


Ämnen i artikeln:

Petronella PanérusBerghsÅkestam HolstDesign

Nicole Ohlen pluggar Communication design på Berghs. Men redan innan examen ansluter hon sig till Åkestam Holst.
– Jag kommer från en liten ort utanför Uppsala som heter Gottsunda. Känner man till Gottsunda så vet man också att just reklambranschen inte är en bransch man har på sin radar. Jag är väldigt glad över att ha upptäckt just den kreativa branschen och speciellt glad över att börja på Åkestam Holst med så många begåvade personer. Jag hoppas någonstans också att jag kan peppa andra med samma bakgrund som jag att våga testa yrken som kanske inte känns så lättillgängliga eller självklara för dem, säger hon i en kommentar.

Vid sidan av studierna är Nicole Ohlen engagerad i mångfaldsfrågan. Hon är grundare av communityt Afrogäris, föreläser om representation och har även gjort fotoboken Vacker – om svarta mäns tankar kring skönhet.
– Nicole är extremt talangfull och kommer också bidra mycket som person, med sitt starka engagemang i frågor som stämmer väl överens med byråns värderingar, kommenterar vd Petronella Panérus.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.