Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkestam Holst tar in pr-strateg

Publicerad: 18 augusti 2016, 09:01

Ida Persson lämnar Geelmuyden Kiese.

Foto: Pressbild

Ida Persson plockas in från Geelmuyden Kiese för att stärka pr-erbjudandet.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstGeelmuyden Kiese

Under tiden på Geelmuyden Kiese har Ida Persson arbetat som planner och strateg. Hos Åkestam Holst kommer rollen innebära en breddning av reklambyråns erbjudande.
– Åkestam Holst har alltid jobbat integrerat, och genom åren gjort kommunikation som tagit sig bortom de köpta kanalerna. Våra kunder förväntar sig att vi tar ett helhetsgrepp om deras kommunikation, och där är PR en viktig del av erbjudandet. Efterfrågan på specialist-kompetens inom PR ökar hela tiden, så vi är jätteglada över att ha Ida hos oss, säger Petronella Panerus, vd på Åkestam Holst, i en kommentar.

Själv säger Ida Persson:
– Under min tid på GK har jag bland annat jobbat med att bygga upp en kreativ avdelning. Sverige ligger i absolut framkant vad det gäller marknads-PR och där är givetvis den kreativa höjden en avgörande komponent. Därför känns det jättekul att nu börja på en av Sveriges mest belönade och kreativa byråer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.