Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Åkestam Holst värvar F&B-trio

Publicerad: 11 Maj 2017, 08:45

Lina Engler, Nicole van Rooij och Lena Grundström lämnar Forsman & Bodenfors Stockholmskontor för konkurrenten Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerÅkestam HolstProjektledareForsman & Bodenfors

Åkestam Holst gör en rejäl förstärkning på projektledarsidan i form Lina Engler och Nicole van Rooij. Lina har de senaste sju åren jobbat som projektledare på Forsman & Bodenfors. På den nya byrån blir hon ansvarig för Svenska Skogen, Audi och Pressbyrån.

Nicole har under de senaste åren jobbat med Åhléns och Systembolaget och blir ansvarig för SAS Sverige och Folksam på Åkestam Holst.

Produktionsledaren Lena Grundström lämnar också Forsman & Bodenfors för Åkestam Holst. Hon har de senaste åren jobbat med kunder som Coop och PostNord.
– Vi är väldigt glada över att ha denna rutinerade trio på plats. I takt med att vi växer och uppdragen blir större så ser vi behovet av att bli fler inom projekt- och produktionsledning. Att lyckas värva just dessa erfarna profiler är vi såklart extra stolta och glada över, säger Petronella Panérus, vd på Åkestam Holst, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.