Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkestam värvas av F&B

Publicerad: 3 februari 2017, 12:57

Kalle Åkestam.

Copywritern Kalle Åkestam byter Volontaire mot Forsman & Bodenfors efter knappt ett år på byrån.


Ämnen i artikeln:

VolontaireReklambyråerForsman & Bodenfors

I april i fjol lämnade Kalle Åkestam byrån Åkestam Holst för Volontaire. Men tiden där blev kort. I månadsskiftet februari-mars börjar han i stället på Forsman & Bodenfors.

– F&B är självklart ett jättehäftigt ställe. Under 2016 hände det mycket på F&B med försäljningen bland annat, så det ska bli kul att se hur det utvecklas. Jag har bra feeling för alla på byrån och ser fram emot att få bidra och lära mig av alla sjukt duktiga människor där, säger Kalle Åkestam.

Hur gick rekryteringen till?
– Vi har fört samtal tidigare men den här gången var det en värvning.

Du gick till Volontaire i april. Det blev en kort sejour?
– Ja, jag hade gärna varit kvar här också. Volontaires framtid ser ut att bli ashäftig. Det är tråkigt att jag missar den, men samtidigt finns det aldrig någon riktigt bra tajming.

Flera tongivande personer har lämnat Volontaire nyligen, och samtidigt har ni fått en ny vd. Hur har det påverkat byrån?
– Jag är ju en av de nyare in så jag har inte nån lång period att jämföra med, men det finns en grymt positiv energi här. Nu är uppväxling nästa steg.

Vad tar du med dig från Volontaire?
– Talangdensiteten är helt unik, alla är fantastiskt smarta och duktiga. Det jag tar med mig är väl att med en någorlunda gemensam bild av vad som är rätt och bra så ligger storhet alltid runt hörnet.

För två år sedan uppgav vi felaktigt i en artikel att du jobbade på Forsman & Bodenfors. Nu kan man väl säga att vi var rätt ute där egentligen?
– Haha, ja. Detta kunde ni ju avslöja redan då. Er profetia slog in.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.