Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Aktuell Hållbarhets vd lämnar

Publicerad: 10 oktober 2017, 07:22

Helene Liljefors lämnar Bonnierkoncernen efter nästan 20 år på företaget. Närmast som vd för Aktuell Hållbarhet.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Business MediaMikael Nestius

För knappt två år sedan fick Helene Liljefors uppdraget att leda sammanslagningen av Miljörapporten och Miljöaktuellt till det nya bolaget Business Sustainability AB som ger ut Aktuell Hållbarhet. Fusionen har varit framgångsrik och såväl intäkter som resultat har ökat. Men nu lämnar hon företaget.
– Helene har gjort ett alldeles strålande arbete med att få ihop de två organisationerna, slå samman olika gamla produkter till nya och samtidigt öka lönsamheten, kommenterar Mikael Nestius, vd för Bonnier Business Media.

Helene Liljefors har jobbat inom Bonnierkoncernen i nästan 20 år i olika bolag och i olika roller, bland annat som vice vd och hr-chef på Bonnier Business Media.
– Helene har alltid gjort sitt yttersta för att de affärer och varumärken som hon jobbat med ska lyckas. När Helene nu väljer att gå vidare önskar vi henne all lycka, säger Mikael Nestius.

Vad Helene Liljefors ska göra härnäst är oklart. Mikael Nestius tar själv över vd-jobbet under en övergångsperiod tills dess att Bonnier Business Sustainability är fusionerat in i Bonnier Business Media. Maja Florin föreslås ta över som affärsansvarig för Aktuell Hållbarhet samtidigt som hon fortsätter med sin nuvarande roll i BBM och Dagens Industri.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.