Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Alexandra Dahlström till FLX

Publicerad: 7 mars 2018, 13:03

Foto: Eva Edsjö

Regissören Alexandra Dahlström ansluter till produktionsbolaget FLX.


Ämnen i artikeln:

FLX

Tidigare i sin reklamkarriär har Alexandra Dahlström bland annat regisserat reklamfilmer för bland annat Zoëgas, Swedbank och SATS.

– Alexandra är en otroligt passionerad regissör och hennes filmer är fulla av energi, musik och färgstarka karaktärer. Fantastiskt kul att hon börjat hos oss, säger Eleonor Sager, chef för reklam och branded content på FLX.

Alexandra Dahlström slog igenom som skådespelerska i den svenska kultfilmen Fucking Åmål och spelade även med i filmer som Tomten är far till alla barnen och Fröken Sverige. 23 år gammal gjorde hon regidebut och har sedan dess regisserat både musikvideos och filmer.

– För mig kändes det självklart att ansluta mig till FLX när jag fick förfrågan. Det är en fantastisk plattform med en oerhörd talang samlad under samma tak och jag längtar efter att bygga det här samarbetet tillsammans, berättar hon i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

FLX

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.