Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Amat Levin ny krönikör på Metro

Publicerad: 10 mars 2017, 08:02

Nöjesguidens tidigare chefredaktör, Amat Levin, blir ny kolumnist i Metro.


Ämnen i artikeln:

MetroAmat Levin

Amat Levin, tidigare chefredaktör för Nöjesguiden, blir ny kolumnist i Metro. Idag jobbar han på reklambyrån Forsman & Bodenfors samtidigt som han driver podcasten "The Power Meeting Podcast" tillsammans med Jonathan Rollins och Peter Smith.

– I yngre dagar var Metro ett sällskap på långa tunnelbaneresor in till skola och jobb, så jag hoppas kunna bidra till att vara det sällskapet för någon annan. Jag skriver alltid i någon form även om jag inte ämnar publicera allt, men det är klart roligast att skriva för en publik, säger Amat Levin.

– Det känns så roligt att få presentera Amat för vår miljonpublik! En av hans superkrafter är att sammanlänka det populärkulturella med det samhälleliga utan att bli snobbig. Det gör hans stil inkluderande och för mig ligger det helt i linje med hur jag tänker att hela Metro är, säger Metros debattchef Soraya Hashim.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MetroAmat Levin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.