Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Amazing Society värvar från Tele2

Publicerad: 25 januari 2017, 15:23

Tina Bergstedt.

Foto: Pressbild

Tina Bergstedt blir marknadsansvarig på The Amazing Society. Hon kommer närmast från Tele2.


Ämnen i artikeln:

Tele2Tobias FranzénThe Amazing Society

Uppdraget på The Amazing Society handlar om att stärka byråns position på marknaden.
–Tinas gedigna kunskap i att lyfta varumärken, produkter och tjänster till marknaden, samt hennes mångåriga erfarenhet från kundsidan och insikt i vad företag med komplexa behov eftersöker hos framtidens byråer, gör henne till en enorm tillgång i vårt team och vår resa framåt, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society, i en kommentar.

På Tele2 arbetade Tina Bergstedt med konceptualisering och aktivering av det globala partnerskapet Eurovision Song Contest, samt Youtube- och Influencer Marketing projekt med Splay Networks. Tidigare i karriären har hon bland annat varit marknadsansvarig och produktchef på Nokia i Skandinavien.
– Det som lockar mig särskilt med The Amazing Society är resan vi har framför oss och kompetensen på byrån. Att ha samverkande experter från motsvarande contentbyrå, reklambyrå och mediabyrå under ett och samma tak är oerhört starkt. Vi lever i en digital ständigt uppkopplad värld som innebär möjligheter, men också krav på kunskap om nya sätt att kommunicera och nå fram. Det ska bli fantastiskt roligt och inspirerande att vara en del av den resan framåt, säger Tina Bergstedt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.