Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anders Forssten till Leos Lekland

Publicerad: 17 augusti 2015, 12:00

Anders Forssten blir ny marknadschef på Leos Lekland.

Foto: Pressbild

Max tidigare marknadschef Anders Forssten börjar motsvarande tjänst hos Leos Lekland, med ansvar för kommunikation, marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt.


Leos Lekland driver totalt 25 anläggningar i Norden. Anders Forssten anlitas för den kraftiga expansion som komma skall.

– Leos lekland är en fantastisk produkt i en relativt ny bransch med stor potential. De är professionella med duktiga medarbetare och jag ser fram emot att utveckla bolaget med övriga ledningen, säger Anders Forssten i ett pressmeddelande.

Anders Forssten tog Max från 15 till cirka 100 restauranger och etablerade företaget på tre nya marknader. Nu ska han göra samma resa igen.

– Jag känner Anders från styrelsen i Max och han är en starkt bidragande orsak till Max Hamburgerrestaurangers framgångar. Det känns bra att hans stora erfarenhet och kunskap nu kommer till nytta i ett annat expansivt Luleåföretag, säger Lena Hofsberger, styrelseordförande Leos Lekland i samma pressmeddelande.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.