Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anders Lundborg tar över Placera

Publicerad: 4 april 2017, 09:08

Anders Lundborg.

Foto: Pressbild

Anders Lundborg blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Placera. Han tar över efter Tomas Linnala som nyligen gick bort efter en tids sjukdom.

Ämnen i artikeln:

Anders LundborgEFN

FT

Fredrik Thambert


Förra veckan rapporterade Resumé att Tomas Linnala gått ur tiden, 51 år gammal. Nu är det klart att Anders Lundborg blir hans efterträdare som chefredaktör på Placera. Han kommer närmast från ekonomikanalen EFN där han arbetat i några vändor som redaktionschef och ansvarig utgivare. Innan dess jobbade han 16 år som börsredaktör och nyhetschef på Dagens Industri. Han har också jobbat på E24 och Affärsvärlden.

– Vi är naturligtvis oerhört glada för att ha rekryterat Anders som chefredaktör för Placera. Han har mycket lång erfarenhet som redaktör, nyhetschef och ansvarig utgivare och är i min mening en av landets mest respekterade och erfarna ekonomijournalister. Placera är idag en av Sveriges största ekonomisajter och det ska bli spännande att följa utvecklingen under Anders ledning, säger Johan Kleis, vd för Placera Media, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev