Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Andrea Brodin till Metro

Publicerad: 28 augusti 2015, 06:28

Andreas Brodin lämnar Amelia för Metro

Foto: Resumé

Inredningsexperten och tv-profilen Andrea Brodin lämnar Amelia och börjar blogga på metromode.se. Hon förstärker teamet av inredningsbloggare på Metro Mode Home.


Ämnen i artikeln:

BloggareRekryteringMetro Mode

Inredaren Andrea Brodin är känd för många för sin medverkan i tv-program som "Homestyling", "Arga Snickaren" och "Till Salu". Hon är även flitig gäst i TV4 Nyhetsmorgon där hon pratar inredning.

– Det känns väldigt bra att gå över till Metro Mode och dess proffsiga team. De har jobbat väldigt målmedvetet med att rekrytera toppbloggare och det ska bli kul och spännande att bli del av deras gäng, säger Andrea Brodin i ett pressmeddelande.

Andrea Brodin släppte tidigare i år inredningsboken "Gör om hemma" och har även släppt egendesignade tallriksunderlägg som ingår i en växande kollektion av inredningsdetaljer.

– Andrea Brodin är en drömrekrytering. Hon varvar härlig inredning med vass trendkänsla och har också jättebra känsla för vad som går hem i stugorna, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode i ett pressmeddelande.

Andrea Brodin gör sällskap av inredningsbloggarna Petra Tungården, Sanna Fischer, Julia K från Julias Vita Drömmar, Ida Carrol från Gingerbread House och Isabelle Filling.

– Heminredningstrenden är bara i sin linda, och det är väldigt kul att vara med från början. Responsen från våra läsare har varit fantastisk och det är härligt att se att trafiken ökar, säger Hannah Sjöström, publisher Metro Mode i en  kommentar.

Metro Mode rekryterar även Daniella Dansson som bloggar under namnet "Nya hemmet" som närmast kommer från Plaza Magazine.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.