lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anitha Schulman lämnar Familjeliv

Publicerad: 6 juli 2017, 12:38

Medieprofilen Anitha Schulman blir influenceragenturen Cubes senaste nytillskott när hon värvas från Familjeliv.

Ämnen i artikeln:

Anitha ClemenceInfluencerFamiljelivCube

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Cube representerar sedan tidigare bland annat Janni Delér, Andreas Wijk, Elsa Ekman och Angelica Blick. Agenturen ska ge profilerna ett helhetsgrepp kring kommunikationen och samarbeten i sina sociala kanaler.

Medieprofilen Anitha Schulman värvas från Familjeliv.

– Vi är väldigt glada över att få börja arbeta med Anitha. Hon har väldigt lojala följare och ett otroligt starkt engagemang i sina sociala kanaler. Med hennes förståelse och bakgrund inom tv och mediebranschen så tillför Anitha väldigt mycket till Cubes erbjudande, Olof Lindblom, vd och en av bolagets grundare, i ett pressmeddelande.

Anitha Schulman driver podcasten "Lillelördag" ihop med journalisten Ann Söderlund, men har också design- och inredningsuppdrag via sin blogg och har medverkat i Viafree's humorserie "Mammor".

– Det känns superspännande att byta till Cube efter många bra år på Familjeliv. Cube erbjuder en helhetslösning som jag tycker är intressant och de har alltid varit i framkant med sitt erbjudande. Ett naturligt steg för mig i den fas jag befinner mig i nu, en riktigt rolig sommar och höst väntar, säger Anitha Schulman i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev