Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anja Pärson till Discovery

Publicerad: 8 juni 2016, 07:45

Anja Pärson.

Foto: Pressbild

Skidåkningsesset Anja Pärson presenteras som ny expert hos Discovery under Vinter-OS i Pyeongchang 2018.


Ämnen i artikeln:

Anja PärsonDiscovery Networks SwedenEurosportKanal 5

Anja Pärson är en av Sveriges största idrottsprofiler genom tiderna med 42 världscupssegrar, 6 OS-medaljer och 13 VM-medaljer.  Hon är dessutom den enda svenska idrottare som vunnit Svenska Dagbladets bragdmedalj två år i följd – 2006 och 2007.

Nu ska hon förmedla sina skidåkningskunskaper i egenskap av expertkommentator hos Discovery Networks Sweden under de olympiska spelen år 2018. För två år sedan hade hon en liknande roll hos MTG under OS i Sotji,
– Anja Pärson är en multibegåvad superstjärna med en otrolig vinnarskalle. Hon var outstanding som aktiv och efter karriären blev hon snabbt en av Sveriges mest kompetenta och hyllade tv-experter. Vi är fantastiskt glada att få välkomna henne till vårt OS-team, som redan nu ser oerhört spännande ut, säger Emir Osmanbegovic, sportchef för Discovery Networks Sweden och Eurosport, i ett pressmeddelande.

Discovery Networks Sweden, som bland annat rymmer Kanal 5 och Eurosport, äger de olympiska sändningsrättigheterna under perioden 2018-2024.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.