Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ann Sonne återvänder till JKL

Publicerad: 9 september 2015, 09:19

Ann Sonne

Foto: Pressbild JKL

Ann Sonne, för närvarande communication specialist på Inter IKEA Group, återvänder till JKL i januari 2016.


Ämnen i artikeln:

Ikea CommunicationsPR-ByråerIKEAJKL

Hon ansluter som seniorkonsult inriktad på corporate communications, brand & talent och reputation management. Ann Sonne kommer även att ansvara för att coacha och utveckla JKLs juniorkonsulter.

Hon värvades till IKEA Group och Inter IKEA Group 2014 och var innan det seniorkonsult vid JKL i Stockholm.

– Bland JKLs kunder finns några av de mest intressanta och spännande svenska och internationella företagen. Ann Sonne var en mycket uppskattad JKL-konsult och vi är stolta över att hon nu väljer att återkomma till oss, dessutom med nyvunna insikter från ett av världens mest framgångsrika varumärken; IKEA. Anns erfarenhet av proaktivt, strategiskt varumärkesbyggande kommer att stärka vårt erbjudande inom Corporate Communications, säger Maria Grimberg, vd vid JKL Group i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till JKL i min nya roll. Att verka som rådgivare i affärskritiska lägen är något som jag uppskattar och ser fram emot att göra igen. Dessutom ser jag mycket fram emot att arbeta med vårt team av juniora konsulter, för att säkerställa att JKL fortsätter att utveckla framtidens ledande kommunikationsrådgivare, säger Ann Sonne i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.