Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anna Bansell till Direktpress

Publicerad: 4 oktober 2018, 07:53

Anna Bansell blir ny vd på Direktpress bolag Västerort i Sthlm Tidnings AB och Nordost i Sthlm Tidnings AB.


Ämnen i artikeln:

Direktpress

Närmast kommer Anna Bansell från Gota Media där hon kombinerat en roll som kommersiellt ansvarig med att ha publicistiskt ansvar på Allingsåskuriren. Tidigare i karriären har hon i huvudsak jobbat med gratistidningar och var grundade bland annat Finnveden Nu, Jönköping Nu, Höglandet Nu och Borås Nu. Hon har även jobbat som mediecenterchef på Lokaltidningen Malmö och Politikens Lokalaviser.

– Jag är genuint glad att kunna presentera Anna Bansell som vår senaste rekrytering, hon är en klassisk tidningsentreprenör som DirektPress kommer har stor nytta av i framtiden. Hon kommer bidra såväl i de tidningsgrupper hon får ansvar för, men också för DirektPress som helhet, säger Patrik Vincent, vice vd med operativt ansvar för DirektPress.

Anna Bansell tillträder sin nya tjänst den 3 december.

– Med Anna stärker vi upp DirektPress Stockholm med en komplett tidningschef med kompetens i såväl den kommersiella delen som den redaktionella. Våra nyrekryteringar, Anna Bansell och Gustav Hjalmarson, kommer tillsammans med våra befintliga medarbetare lägga en stark grund för en fortsatt framgångsrik utveckling, säger Roland Tipner, vd för DirektPress.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Direktpress

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.