Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anna Bråkenhielms nya uppdrag

Publicerad: 2 december 2016, 13:20

Anna Bråkenhielm.

Foto: Andreas Elgstrand

Gör comeback på den internationella mediescenen med jobbet som seniorkonsult på det holländska bolaget 3Rivers Media Consultants.


Ämnen i artikeln:

Anna BråkenhielmTv-branschen

Anna Bråkenhielm har en gedigen bakgrund inom den svenska och internationella tv-branschen. Men för drygt två år sedan drog hon sig tillbaka efter att ha sålt sin andel i det numera nedlagda produktionsbolaget Scandinavian Studios. Sedan dess har Anna Bråkenhielm bland annat ägnat sig åt det egna projektet Passion for Business.

Nu har det dock blivit dags för comeback. Denna gång i rollen som seniorkonsult i 3Rivers som hjälper internationella mediebolag med affärsutveckling. På kundlistan finns exempelvis Warner Bros och Kanal 5:s förre ägare ProSieben Sat1.
– Jag har träffat 3Rivers team och är imponerad över deras djupa kunskap om mediebranschen. Att få vara en del av det ger mig möjligheten att få dela med mig av mina kunskaper på en högre nivå, säger hon i en kommentar.

Anna Bråkenhielms främsta fokus blir att hjälpa tv-hus och produktionsbolag med strategier att producera och distribuera innehåll.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.