Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anna Laestadius lämnar TUI

Publicerad: 25 juni 2020, 09:50

Efter fem år på TUI lämnar bolagets nordiska marknadschef och globala kreativa chef Anna Laestadius.


Ämnen i artikeln:

TUIAnna Laestadius

Efter fem år som svensk och nordisk marknadschef på TUI tog Anna Laestadius våren 2019 klivet upp som global kreativ chef för resekoncernen, en roll hon kombinerade med den som nordisk CMO. Under hennes tid som marknadschef, då hon två gånger blev utsedd till Sveriges bästa inom resekategorin, var hon bland annat med och ledde namnbytet från Fritidsresor. 

Nu skriver hon på Linkedin att hon lämnar bolaget. 

”Tack till TUI för en underbar resa. Det har varit fem fantastiska år fyllda av äventyr, strålande prestationer, skratt och utmärkelser. Tack till mitt fantastiska team, alla smarta kollegor, grymma partners och inspirerande ledare jag haft förmånen att jobba med. Det är med tacksamhet och ett stort leende jag lämnar. Jag önskar er all lycka när världen väl öppnar igen. Let the sun shine in!” skriver hon i inlägget.

Innan tiden på TUI jobbade Anna Laestadius som global varumärkes och marknadschef på Electrolux Grand Cuisine, account director på Lowe Brindfors och som global varumärkeschef för Absolut Vodka.

Förra veckan lämnade även TUI:s svenska marknadschef, Johan Ydring, bolaget som just nu implementerar en ny organisation.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TUIAnna Laestadius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.