Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anna Rastner blir programchef på TV4

Publicerad: 17 juni 2015, 08:45

Anna Rastner.

Foto: Pressbild.

TV4 delar upp programchefsrollen i två. Anna Rastner blir programchef medan utvecklingschefen Jakob Hansson får ett utökat programansvar.


Ämnen i artikeln:

Anna RastnerJakob HanssonTV4

Anna Rastner jobbar i dag som digital programchef på TV4. Men nu axlar hon ansvaret för hela gruppens innehåll och kommer att rapportera till Cathrine Wiernik, programdirektör för allmän-tv.

– Med sin bakgrund som ansvarig för digitalt innehåll är Anna Rastner som klippt och skuren för att som ny programchef skapa en sammanslagen innehållsverksamhet där digitalt och linjärt möts fullt ut, säger hon i en kommentar.

I samband med rokaden får Jakob Hansson ett större ansvar för programutveckling, format och omvärld.
– Jakob Hansson kan nu som chef för utvecklingsgruppen ägna hela sitt fokus på att ur dagens enorma utbud hitta de starkaste idéerna och bästa innehållet för att möta kraven som ställs från våra tittare och användare på att leverera det bästa svenska innehållet för alla plattformar, säger Cathrine Wiernik.

Förändringen genomförs den 1 augusti.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.