Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anna Sundbom till B-Reel Films

Publicerad: 14 juni 2018, 10:06

Foto: Pressbild

Lämnar rollen som marknadsansvarig på Bacon Stockholm och går till B-Reel Films för att stärka produktionsbolagets långsiktiga närvaro på den skandinaviska och internationella marknaden.


Ämnen i artikeln:

Bacon StockholmAnna SundbomB-reel films

Anna Sundbom har varit verksam inom reklambranschen i över 17 år och har under åren samlat på sig en rad erfarenheter.

Hon kommer senast från en roll som marknadsansvarig på Bacon Stockholm, men ska nu tillsammans med Pelle Nilsson, ansvarig för BRF internationellt och Martin Ronström, ansvarig för BRF Skandinavien, stärka produktionsbolagets närvaro på den skandinaviska och internationella marknaden.

–  Jag har känt Anna länge och det känns som en dröm att äntligen få ha henne här som en del av BRF. Det är svårt att hitta en proffsigare och schysstare person. Sånt är viktigt för oss. Vi är i en bransch i stor förändring, där gamla gränser suddas ut vilket innebär många nya möjligheter. Det är bland annat dessa Anna ska hjälpa oss identifiera och förvalta, säger Pelle Nilsson i en kommentar.

– Det ska bli så kul att jobba med goda, positiva och framåtriktade människor som arbetar hårt och långsiktigt för att hela tiden bli bättre och göra skillnad för sina kunder. Det ska ge mer att jobba med BRF och det ska vara roligare. Plus att vi måste få in fler tjejer i branschen, eller hur?! Får jag passa på att göra reklam? Snälla, alla ni duktiga tjejer som vill jobba med oss, kontakta mig. Nu kör vi!, säger Anna Sundbom.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.