Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anne Årnebys nya vd-jobb

Publicerad: 24 oktober 2016, 12:02

Anne Årneby återvänder till byråbranschen.

Efter knappt två år som marknadschef på Bisnode tar Anne Årneby över Nordic Morning.


Ämnen i artikeln:

RewirAnne ÅrnebyDigitala byråerNordic MorningSitrus AgencyOttoboni

Hösten 2014 slutade Anne Årneby som vd på varumärkesbyrån Rewir. Några månader senare blev hon marknadschef på Bisnode. Nu återvänder hon till byråsidan och vd-rollen. Närmare bestämt hos den finska kommunikationskoncernen Nordic Morning, där hon suttit i styrelsen sedan i fjol.
– Anne Årneby har en solid bakgrund och utmärkt förståelse för marknaden och var den är på väg. Hon har varit en del av Nordic Mornings redan i snart två år som styrelseledamot och därigenom en djup förståelse för vår affär. Anne har spelat en viktig roll i att definiera den strategiska riktningen för gruppen, säger Per Sjödell, styrelseordförande för Nordic Morning, i en kommentar.

Hon tar över jobbet efter Timo Lepistö som kliver ned i slutet av februari 2017. Detta efter 11 år på posten.
– Jag är glad över den här chansen eftersom Nordic Morning har utvecklat en grund som vilar på var datadriven marknadsföring är på väg. Att arbeta datadrivet påverkar alla företag och kräver nya arbetssätt. Som företag måste du verkligen bli kundorienterad. Mitt mål är att skapa ett engagemang både hos våra kunder och medarbetare för den hör transformationen och vad den kan innebära i termer av nya affärsmöjligheter, säger hon om sitt nya jobb.

Bland Nordic Mornings byråer finns Sitrus och Ottoboni.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.