Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Annika Söderberg får chefsroll på Tre

Publicerad: 2 maj 2017, 11:45

Anna Söderberg blir chef för affärsområdet nya affärer på mobiloperatören Tre.


Ämnen i artikeln:

TreSchibsted

I maj förra året meddelade Annika Söderberg att hon skulle kliva av rollen som affärsområdeschef för nya medieprodukter för Schibsted. Då ville hon inte säga vad hon skulle ta för sig härnäst.

Nu meddelar Tre att hon kliver in som chef för affärsområdet nya affärer hos mobiloperatören och får titeln CCO New Businesses. Sedan tidigare har hon även jobbat som chef för produkt, IT & affärsutveckling samt ansvarig för Medialab på Aftonbladet.

– Att fokusera på affärsutveckling, nya tjänster och erbjudanden mitt i den snabba mobila och digitala utvecklingen är en mycket spännande möjlighet och utmaning där jag hoppas att min erfarenhet kommer att bidra till Tres fortsatta framgångar, säger Annika Söderberg.

Söderberg kommer ta plats i Tres ledningsgrupp och rapporterar till vd:n Johan Johansson.

– Jag är väldigt glad att Annika valt att följa med på den resa vi gör nu och jag är övertygad att Annika är rätt person att ge oss bästa tänkbara förutsättningar att accelerera den resa som vi påbörjat. Annika har från sina tidigare roller stor erfarenhet av att utveckla och leda i en snabbrörlig miljö, för att skapa produkter och tjänster som utmanar marknaden och ligger i framkant, säger Johan Johansson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TreSchibsted

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.