Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

ANR BBDO rekryterar Mother-duo

Publicerad: 22 februari 2018, 13:00

Foto: Nils-Petter Lövgren

ANR BBDO rekryterar kreatörsduon Philip Westman och Gabriel Blidö. De kommer senast från Los Angeles där de hjälpt till att etablera Mothers nya kontor. Det blir första gången som duon arbetar på svensk byrå.


Ämnen i artikeln:

MotherANR BBDO

Philip Westman och Gabriel Blidö slog sina påsar ihop för fyra år sedan då de startade ett satellitkontor till Mother New York från Teenage Engineerings lokaler i Stockholm.

Philip är utbildad copywriter och värvades direkt från Berghs för åtta år sedan för att vara med och starta BBH:s kontor i Los Angeles. Bland uppdragsgivarna där märks Google Play, Paramount Pictures och Elizabeth Arden.

– Förutom att det är ett fantastiskt härligt gäng människor på ANR BBDO så ska det så klart bli kul att få arbeta på svenska, säger Philip Westman i en kommentar.

Art directorn Gabriel Blidö rekryterades till Mother New York direkt efter examen på Beckmans Designhögskola för nio år sedan. Under tiden på Mother NY arbetade han med många olika kunder såsom Devo, Stella Artois och Target.

– ANR BBDO håller på att ta nästa kliv och det känns superspännande att få vara med på den resan, säger Gabriel Blidö.

ANR BBDO creative director Andreas Lönn:

– Vi välkomnar Philip och Gabriel med öppna armar och är glada och stolta att få jobba med två så smarta och ödmjuka personer.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MotherANR BBDO

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.