Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anställs av Forsman & Bodenfors – innan examen

Publicerad: 5 mars 2018, 10:15

Elin Johansson och Jacqueline Hellstedt

Foto: Ellen Syrjala

Med en termin kvar av sin utbildning på på Berghs anställs Jacqueline Hellstedt och Elin Johansson av Forsman & Bodenfors.


Jacqueline Hellstedt och Elin Johansson pluggar till copwriter respektive art director på Berghs och tar examen efter vårterminen. Men duon behöver inte känna någon större vånda inför vad som kommer att vänta dem i arbetslivet.

I höstas visade de upp sina mappar för två kreatörer på Forsman & Bodenfors under en praktikintervju, i december praktiserade de på byrån och i slutet av året åkte de ner till Göteborg och kritade på anställningsavtalen på Sveriges största och ledande reklambyrå de senaste decennierna.

Stundenterna väljer att gå klart sin utbildning på Berghs innan de börjar jobba.

– Vi var såklart jättesugna på att hoppa på FB direkt. Samtidigt har vi investerat så mycket tid, pengar och inte minst engagemang i Berghs. Det ska också tilläggas att det här nog är sista gången som vi båda studerar, så vi vill såklart ta vara på den tiden. Framförallt nu när vi kan slappna av med vetskapen om att vi har jobb. Sen utesluter ingen av oss att jobba utomlands i framtiden, så det känns extra viktigt att gå klart och få med sig ett fullständigt examensbevis, Jacqueline Hellstedt och Elin Johansson i en intervju som publicerats på Berghs hemsida.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.