Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Antler rekryterar marknadschef från Tink

Publicerad: 15 november 2018, 15:09

Livia Moore, ny europeisk marknadschef på Antler.

Startup-generatorn Antler rekryterar Livia Moore från Tink.


Ämnen i artikeln:

Tink

Antler startades upp förra året i Singapore av Magnus Grimeland, och är en tjänst som ska hjälpa entreprenörer att starta upp egna företag. Antlers första europeiska satsning inleds i Stockholm i januari, och näst på tur står London och Amsterdam. Livia Moore har senast varit marknadschef för ekonomiappen Tink.

– Till skillnad från inkubatorer och acceleratorprogram som vänder sig till bolag som redan etablerats, riktar Antler sig till talanger som har de egenskaper och kompetenser vi ser krävs för att start framgångsrika bolag. Det ska bli enormt roligt att hjälpa dessa individer att ta sig förbi de största barriärerna för att starta bolag - att hitta rätt medgrundare och få tillgång till kapital och expertråd från erfarna entreprenörer. Vårt mål är att genom Antler skapa 50 nya techbolag per år i Sverige, säger Livia Moore, marknadschef på Antler, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Tink har varit en fantastiskt plats för mig att jobba på och vi har gjort en grym resa tillsammans, bl a genom helomvändningen från B2C- till B2B-fokus, så det var ett tufft beslut. Samtidigt kändes Antler som något som jag inte kunde tacka nej till - jag brinner enormt för visionen att hjälpa fler att ta steget att starta bolag med positiv global inverkan.

Läs mer om Antlers nya marknadschef i Resumés helgintervju förra året här.

Ämnen i artikeln:

Tink

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.