Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Anton Abele lämnar JKL

Publicerad: 15 december 2015, 10:22

Anton Abele lämnar kommunikationsbyrån JKL för att bli kommunikationschef på Allra.


Ämnen i artikeln:

KommunikationsbranschenAnton AbeleKommunikationsbyråerJKLKommunikationschefKommunikation

Anton Abele blev känd när han som 18-åring 2010 tog en plats som riksdagsledamot för Moderaterna. Han blev därmed Sveriges yngsta riksdagsledamot genom tiderna. Abele satt i riksdagen mellan 2010-2014, innan han tog steget mot att bli konsult. Under hösten 2014 tillträdde han som kommunikationsrådgivare inom strategisk kommunikation och Public Affairs på JKL.

Nu lämnar han JKL för att bli kommunikationschef på Allra, som arbetar med tjänster för privatekonomisk trygghet. Företaget har över 180 medarbetare.

– Allra har gjort en imponerande resa under de senaste åren och ambitionerna för den fortsatta utvecklingen är väldigt höga. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av koncernen och använda mina erfarenheter för att bidra till den fortsatta utvecklingen av Allra, säger Anton Abele, tillträdande kommunikationschef för Allra, i en kommentar.

Han tillträder sin tjänst den 16 januari.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.