Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Apollo hämtar marknadschef från Sats

Publicerad: 11 februari 2015, 13:20

Eva Lundström

Eva Lundström blir ny nordisk marknadschef för Apollo. Hon kommer närmast från motsvarande tjänst på träningskedjan SATS och tillträder den 2 mars.


Ämnen i artikeln:

Eva LundströmSatsApollo

Det händer saker på Apollo. Nyligen började Leif Vase Larsen som ny nordisk vd och Peter Browall utseddes i samma veva till ny chef för Apollo Sverige. Den nya nordiska marknadschefen Eva Lundström har en lång erfarenhet från att arbeta med starka varumärken, bland annat i resebranschen. Det blir hennes uppdrag att vässa Apollos marknadskommunikation och tydliggöra resebolagets  position på den nordiska marknaden.

– Vi på Apollo behöver vässa vår kommunikation än ytterligare och tydliga göra vår position på resemarknaden. Att göra det tydligt för kunderna varför de ska välja Apollo ett är ett uppdrag som Eva med sin bakgrund och erfarenhet är som klippt och skuren för, säger Leif Vase Larsen i en kommentar.

Eva Lundström har tidigare verkat i resebranschen med bland annat Fritidsresegruppen som uppdragsgivare.

– Det ska bli roligt att återvända till resebranschen och bli en del av Apollos offensiva nysatsning. Jag kan bidra med min erfarenhet både från resebranschen men också från andra konsumentnära branscher och ser fram emot att ta Apollos marknadsföring till nya höjder och att stärka Apollos varumärke.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Eva LundströmSatsApollo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News