Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Apoteket rekryterar Linda Nyberg

Publicerad: 17 augusti 2017, 08:31

Linda Nyberg.

Linda Nyberg, som för många är ett välkänt ansikte från tv, blir ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket.


Ämnen i artikeln:

ApoteketLinda Nyberg

Vana tv-tittare känner igen Linda Nyberg från kanaler som SVT, TV4, TV3 och Al-Jazeera. Men de senaste åren har hon tagit ett kliv bort från kamerorna och jobbat på medicinteknikföretaget Bactiguard och nu senast på hygienbolaget Essity (som tidigare hette SCA).

Nu blir hon alltså ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Linda Nyberg till Apoteket. Hon har stor erfarenhet både från medievärlden och från näringslivet och kommer att bli en viktig kraft när vi fortsätter att satsa för att stärka vår position som marknadsledare, utveckla våra erbjudanden och kommunicera med våra kunder, säger Apotekets marknadsdirektör Eric Lundberg i ett pressmeddelande.

Linda Nyberg blir en nyckelperson i arbetet med att utveckla av nya sortiment och tjänster i butik, på sajten och i appen.

– Hälsa och läkemedel berör och engagerar många och är viktiga frågor för hela samhället. Det ska bli mycket inspirerande att få arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken där människors hälsa och välbefinnande är i fokus, säger Linda Nyberg.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

ApoteketLinda Nyberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.