Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Appelberg byter vd

Publicerad: 13 oktober 2017, 06:50

Göran Lind tar över Appelberg efter Joanna Rydbeck

Contentbyrån Appelbergs tillförordnade vd Göran Lind blir ordinarie på posten. Hans företrädare Joanna Rydbeck återvänder till Mediaplanet Group där hon blir vice vd.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerAppelbergMediaplanet

Göran Lind, som under 2017 varit tillförordnad vd på Appelberg under Joanna Rydbecks föräldraledighet, blir permanent vd på Appelberg från och med den 1 december.

Appelberg är en av Sveriges ledande contentbyråer och har b2b-kommunikation som inriktning. Samtidigt går Joanna Rydbeck tillbaka till Mediaplanet Group, nu i rollen som vice vd.

Mediaplanet Group består av Mediaplanet, N365 Group och Appelberg med omkring 500 anställda och en omsättning på cirka 700 miljoner kronor. Där kommer Joanna Rydbeck bland annat att ansvara för integration och affärsutveckling av befintliga och nya bolag. Hon kom till Appelberg 2015 från rollen som Nordenchef och Sverige-vd för Mediaplanet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.