Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag20.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Appelberg rekryterar från Bonnier

Publicerad: 11 Mars 2016, 09:53

Ammi Bohlin rekryteras av Appelberg.

Ammi Bohlin blir ny digital chef.


Ämnen i artikeln:

AppelbergBonnier ABRekrytering

Närmast kommer Ammi Bolin från Bonnier där hon varit chef för digital kommunikation. Hon har flera års erfarenhet av att jobba om digital strateg på Plan Sverige och har även arbetat som redaktör på Afonbladet och marknadsförare på BMW Group.

– Vi är jätteglada över att vi har lyckats rekrytera Ammi. Hennes bakgrund inom bilindustrin, intresseorganisationer, Aftonbladet och Bonnier gör att hon har stor kunskap om och förståelse för våra kunders världar. Hon kommer att ha en viktig roll i vår fortsatta satsning på strategi, aktivering och optimering av innehåll på digitala plattformar. Många av våra kunder har eller kommer att bygga sina egna mediehus och här har vi som contentbyrå också en viktig roll i att hjälpa till att organisera dem på rätt, skriver Joanna Rydbeck, VD för Appelberg i ett pressmeddelande.

Ammi Bohlin beskriver det nya jobbet på Appelberg som ett drömjobb.

– Appelberg är en av Sveriges främsta contentbyråer och håller världsklass på sina produkter. Självklart är jag glad över att få förtroendet att leda Appelbergs digitala utveckling. Här jobbar flera av Sveriges vassaste kommunikatörer och på kundlistan finns många av landets största företag, skriver Ammi Bohlin.

Sanna Wolf-Watz

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.