måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Arash Gilan tar över Viva Media

Publicerad: 12 juli 2017, 11:29

Arash Gilan efterträder Magnus Hasselteg som vd.

I samband med att Viva Media knoppar av sin teknikavdelning tar Arash Gilan över vd-stolen i bolaget när Magnus Hasselteg kommer att arbeta dedikerat med teknikutveckling.

Ämnen i artikeln:

Sökordsmarknadsföring

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Arash Gilan kom som flykting till Sverige 1993 och tar nu över vd-stolen på Viva Media, det digitala marknadsföringsbolaget som specialiserat sig på sökoptimering och sociala medier. Han har arbetat på bolaget sedan startenoch har även skrivit boken "Get Digital or die trying".

– Jag är väldigt glad för förtroende att driva en av norra Europas största digitala byråer, säger Arash Gilan i ett pressmeddelande och tillägger bolaget i praktiken redan styrts med honom som vd det senaste året.

– Jag har varit ansvarig för vår byråverksamhet medan Magnus har fokuserat på teknikutvecklingen. Det vi gör nu är att tydliggöra våra olika verksamheter då vi i grunden ser detta som två helt olika affärer. Jag brinner för att hjälpa våra kunder på bästa sätt och samtidigt bygga ett fint bolag med ett starkt och bra varumärke. Vi har kommit en bra bit på den vägen men har samtidigt mycket kvar att göra.

Magnus Hasselteg kommenterar framtiden med Arash Gilan som vd.

– Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre efterträdare än Arash. Vi har jobbat väldigt tajt sedan vi startade Viva och jag är helt säker på att Arash kommer kunna lyfta Viva media till nästa nivå.

Arash Gilan tog över rollen som vd den 1 Juli.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev