Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Arba Kokalari till Electrolux

Publicerad: 12 oktober 2017, 11:25

Arba Kokalari lämnar telekomoperatören Tre efter två år. Nya jobbet är på Electrolux.


Ämnen i artikeln:

TreElectroluxModeraterna

De senaste två åren har Arba Kokalari jobbat med pr-frågor hos Tre. Men nu går hon alltså till Electrolux och jobbet som globalt pr- och pressansvarig.
– Jag blir ansvarig för pressfrågor hos koncernen från och med måndag. Daniel Frykholm som varit presschef tidigare får nu ansvaret för ett större område som innefattar både extern- och intern kommunikation. Jag tar över en del av hans tidigare arbetsgifter och rapporterar till Daniel, säger hon och fortsätter:

– Jag har alltid gillat Electrolux. Ett svenskt företag med lång historia som verkar internationellt och globalt. De ligger i framkant inom teknisk innovation och hållbarhet, och det var en fantastisk möjlighet att hoppa på. Där kan jag använda min erfarenhet av kommunikation och internationellt arbete.

Hur känns det att lämna Tre?
– Det är lite vemodigt. Det har varit en jätterolig resa, och Tre är ett bolag med stark kultur och värderingar. Men samtidigt ska det bli roligt att hoppa på det här och fortsätta utvecklas.

Arba Kokalari har länge varit aktiv inom Moderaterna. Under den politiska karriären kandiderade hon till både riksdagen och Europaparlamentet. Hon var också politiskt sakkunnig åt dåvarande utrikesminister Carl Bildt. Om hon kommer att kandidera igen i valet 2018 återstår att se.
– Jag anmälde intresse i våras, men vet inte hur det kommer att gå. Just nu satsar jag helhjärtat på mitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

TreElectroluxModeraterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.