Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åsa Jamal är Telia Sveriges nya kommunikationschef

Publicerad: 5 april 2017, 08:23

Åsa Jamal.

Foto: Pressbild/Telia

I slutet av sommaren lämnar hon Bonnier Broadcasting för Telia.


Ämnen i artikeln:

Åsa JamalTeliaBonnier Broadcasting

Åsa Jamal har varit vd för JKL samt kommunikations- och personalchef på såväl TV4-Gruppen och nu senast Bonnier Broadcasting. I augusti byter hon bransch och blir kommunikationschef inom telekomjätten Telias Sverigedel.

Peter Borsos, Kommunikationsdirektör på Telia Company menar att hon kliver in i ett stort förändringsskede, där kommunikationen har en avgörande roll.
– Jag är därför mycket glad över att kunna välkomna Åsa till hela Telia Companys kommunikationsteam och som kommunikationschef för Telia Sverige. Åsa kommer att bidra till att synliggöra hela Telia och stärka hela Telias kommunikationsförmåga, säger han i ett pressmeddelande.

Telia passar Åsa Jamals specialitet: Att sköta verksamheter med en mängd olika intressenter. Det påstår åtminstone hon själv.
– De har många kunder, många medarbetare, olika sorters ägare och en viktig roll att spela i det svenska samhället. Efter fem år i innehållsvärlden känns det också intressant att gå vidare till en angränsande bransch med många beröringspunkter. Jag är mitt uppe i att avsluta ett antal pågående projekt inom Bonnier Broadcasting just nu, men ser mycket fram emot att få lära känna både min nya kollegor och uppdraget bättre senare i år, kommenterar hon.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.