Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åse Holmberg ny styrelseordförande i Osynlig

Publicerad: 1 augusti 2019, 11:01

Tele 2:s tidigare marknads- och kommunikationsdirektör Åse Holmberg tar över ordförandeklubban i ux- och designbyrån Osynlig.


Ämnen i artikeln:

Åse Holmberg

Ux- och designbyrån Osynlig har sitt huvudkontor i Sundsvall och omsatte vid det senast tillgängliga bokslutet (2017) 8,7 miljoner kronor. Utöver Sundsvall har man även kontor i Stockholm och i Auckland. För ett år sedan tillsatte man den tidigare Fishbrain-chefen Linus Lennstrand som ny vd.

Och nu hämtar man in ytterligare namnkunnig kompetens. Åse Holmberg, framtill i november 2018 marknads- och kommunikationsdirektör på Tele 2, blir nämligen bolagets nya styrelseordförande.

– Osynlig är ett bolag som framgångsrikt lyckats kombinera två saker som sällan förekommer samtidigt i ett bolag – värdeskapande tjänster som på riktigt gör skillnad för kunden och dess användare – och ödmjuka och kompetenta människor. Med det sagt ser jag stora möjligheter att utveckla bolaget och fortsätta deras resa framåt med fokus på bolagets strategi, paketering och affär, säger Åse Holmberg, styrelseordförande för Osynlig i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet skriver Osynlig att man befinner sig i en tillväxtfas och att Åse Holmbergs erfarenhet av att jobba datadrivet går i linje med bolagets utvecklingsambitioner.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åse Holmberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.