Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Assefa Communications rekryterar från Berghs

Publicerad: 17 augusti 2018, 07:51

Foto: Pressbild

Den nyutexaminerade studenten från Berghs, Lovisa van der Schoot, ansluter till Assefa Communications och får förebilden Lili Assefa som chef.


Ämnen i artikeln:

Assefa KommunikationLili Assefa

Lovisa van der Schoot brinner för god kommunikation och viljan att förändra. Redan som treåring fick hon en bild av reklambranschen, när hon följde med till den reklambyrån som hennes pappa jobbade på.

Som treåring var hennes förebild tjejen i recepetionen och drömmen var att en dag få jobba med henne. Men med åren har drömmen bytts ut mot en annan och idag vill Lovisa van der Schoot skapa pr som gör skillnad och berör.

När Lili Assefa höll en föreläsning på Berghs tidigare i år så blev hon Lovisa van der Schoots nya förebild.

– Jag ville aldrig att föreläsningen skulle ta slut, allt var så otroligt inspirerande och jag ville bara vara i Lilis sporrande, drivna och öppna atmosfär. Jag tyckte att hon var en riktig power woman! Efter föreläsningen valde jag därför att mejla Lili för att fråga om hon ville ta en kaffe med mig och på den vägen är det, säger Lovisa van der Schoot till Resumé.

Sju månader senare har hon nu blivit anställda som junior pr-konsult på Assefa Communications. Lovisa van der Schoot kommer bland annat att jobba med kunder som Clarion Hotell.

– Lovisa har precis det vi letar efter: ett starkt driv, brinnande intresse för kommunikation och expertis inom pr- och digital kommunikation. Vi står inför en spännande utveckling i höst där vi växer och är väldigt glada över att ha henne med oss, säger Lili Assefa, vd Assefa Communication.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.