Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Återvändare blir ny PA-chef på BCW

Publicerad: 24 september 2020, 08:41

Don Mynde och Joseph Borenstein.

Foto: Oskar Lind

Joseph Borenstein och Don Mynde återvänder till byrån.


Ämnen i artikeln:

Burson Cohn & WolfeBCW

Enligt pr- och kommunikationsbyrån Burson Cohn & Wolfe, BCW, har de de senaste åren ökat sina intäkter på corporate communications- och public affairs-sidan. Nu rekryterar de tillbaka Joseph Borenstein som ny chef över affärsområdet. Han kommer även ta plats i byråns ledningsgrupp. Joseph Borenstein jobbade på BCW mellan 2011 och 2016 men har de senaste fyra åren jobbat som presschef på Trygg-Hansa. 

− Det här känns ruggigt bra! Jag har fyra mycket lärorika och händelserika år från kundsidan med mig in i min nya roll och ser fram emot att tillsammans med alla briljanta medarbetare på byrån befästa BCW:s position som den ledande kommunikationsbyrån i Sverige, säger Joseph Borenstein.

Joseph Borenstein kommer att jobba med att utveckla affärsområdet i partnerskap med BCW:s Brysselkontor.

Vid sidan av Joseph Borenstein rekryterar BCW även orginalare Don Mynde, även han en återvändare. Don Mynde återvänder till byrån efter en kort sejour på Passion Labs.

− Det är så kul att vara tillbaka på BCW. Det händer mycket i vår kreativa studio och det är spännande att vara en del av den expansionen. Sen har jag såklart saknat mina kollegor här under min korta bortavaro, säger Don Mynde. 

BCW har nyligen fått in Amazon och läkemedelsföretaget Eli Lilly som kunder. Nyligen sade byrån även upp en handfull medarbetare inom mer konsumentorienterad pr.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Burson Cohn & WolfeBCW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.