Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Återvänder till Aftonbladet från SVT

Publicerad: 28 juni 2017, 13:59

Martin Hedström.

Foto: Pressbild

Datajournalisten Martin Hedström går tillbaka till Aftonbladet efter ett år på SVT.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetSVT

Den första september börjar Martin Hedström att jobba som digital utvecklingsredaktör på Aftonbladets redaktion. Han ska leda ett team med tre utvecklare som kommer att arbeta utifrån redaktionens behov.
– Vi är överlyckliga över att Martin snart är tillbaka hos oss. Han är helt unik i sin specialkompetens och kan tänka både journalistiskt och utifrån ett utvecklarperspektiv. Jag är säker på att han tillsammans med sitt nya team kan ta digital story-telling till en helt ny nivå, säger Titti Jersler, redaktör på Digital story, i ett pressmeddelande.

Det nya utvecklingsteamet kommer att sitta tillsammans med Digital story på Agendaredaktionen, men också jobba för Sportbladet.
– Aftonbladet gör spännande grejer just nu och jag tror att jag kan bidra på ett bra sätt. Sen hade jag väl lite hemlängtan också. Jag har haft en bra tid på SVT, spännande på sitt sätt, men annorlunda. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka, säger Martin Hedström.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

AftonbladetSVT

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.