Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

ATG rekryterar från Gullers och får ny presschef

Publicerad: 4 september 2018, 08:05

Martina Olsson och Camilla Filipsson

Foto: Pressbild

Den nya spellagsstiftningen innebär nya konkurrenter för ATG. Nu stärker man sin externkommunikation med ny presschef och Martina Olsson från Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

ATGGullers Grupp

I samband med att en ny spellagsstiftning införs den 1 januari 2019, så kommer ATG kunna erbjuda såväl sportspel som casino online. I och med omregleringen kommer ATG att kunna konkurrera på lika villkor som andra spelbolag och som ett resultat av detta stärker man externkommunikationen.

Camilla Filipsson, tidigare TV4 och Discovery Networks Sweden, har varit ansvarig för bolagskommunikation och public affairs på ATG i tre år. Nu byter hon roll och tar sig an uppdraget som presschef.

– Att få fortsätta utveckla arbetet med ATG:s medierelationer i en ny miljö är naturligtvis väldigt roligt. Jag är van att jobba i konkurrensutsatta branscher och tycker det ger en lite speciell nerv som triggar mig, säger Camilla Filipsson i en kommentar.

I samma veva rekryterar ATG Martina Olsson från Gullers Grupp. Hon får rollen som Head of Commercial PR och har under sin tid på Gullers samarbetat med ATG.

– Det känns självklart att Martina blir en i vårt gäng. Hon kan vår organisation och har med framgång arbetat med olika pr-frågor hos ATG, säger Sten Andersen marknadschef på ATG.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ATGGullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.