Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åtta nya på McCann

Publicerad: 22 augusti 2016, 08:55

Längst bak från vänster: Marina Argén, Kristina Robing, Melina Sved, Stina Lönnkvist, Johan Crafoord och Karin Nilsson. Främre raden: Sophie Thelin och Moa Jonsson.

Byrån förstärker med flera nya medarbetare för att möta kundernas efterfrågan.


Ämnen i artikeln:

McCann WorldgroupMcCannMarie Schnell Carlén

Resumé rapporterade nyligen att McCann i Norden har fått nya serbiska ägare. Nu gör de en storsatsning på personalsidan med ett flertal nyrekryteringar.
– Vi har vunnit stora uppdrag under våren och försommaren och behöver därför fylla på med flera talanger, säger Marie Schnell Carlén, vd på McCann i en kommentar.

Bland nyanställningarna finns kreatörerna Marina Argén och Karin Nilsson som är med och startar upp McCann Live studio i Stockholm. Produktionsledarna Kristina Robing, tidigare på Sticky Beat, och Melina Sved har börjat på McCann Stockholm liksom projektledaren Johan Crafoord, senast på M&C Saatchi.

McCann har också värvat Sophie Thelin, tidigare produktionsledare på Ottoboni, till MRM//McCann och Stina Lönnkvist, nyutexaminerad från Handelshögskolan i Stockholm, har börjat som planner på SDG. Även receptionisten på McCann är ny: Moa Jonsson.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.