Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Augustnominerad författare till Chef

Publicerad: 1 november 2017, 09:15

Fatima Bremmer, som nyligen nominerades till Augustpriset, rekryteras till tidningen Chefs eventavdelning.


Ämnen i artikeln:

ChefCissi Elwin

Fatima Bremmer har lång redaktionell erfarenhet, bland annat som nyhetschef på Svenska Dagbladets inrikes- och kulturredaktion och på flera avdelningar på Aftonbladet. Hon har också skrivit boken "Ett jävla solsken" om Ester Blenda Nordström som nominerats till Augustpriset och Stora Fackbokspriset.

Hos Chef kommer Fatima Bremmer att arbeta som redaktör på den växande eventavdelningen med profilevent som Chefdagen och Chefgalan.
– Området event är glödhett och vi ser hur allt fler kopierar våra upplägg. Vår konkurrensfördel är att hålla hög kvalité i alla led, ha de mest spännande gästerna på scenen och ständigt utveckla oss. Det kräver en driven och erfaren redaktör med fingertoppskänsla, stor kunskap och brett kontaktnät. Vi kan inte få någon bättre än Fatima Bremmer. Med henne på plats kommer vi att kunna förverkliga de nya satsningar vårt framgångsrika event-team förbereder, kommenterar Cissi Elwin, publisher på Chef.

Själv säger hon:
– Redaktionella events är en oerhört spännande mötesform med målgruppen. Jag tror att vi bara har sett början av alla möjligheter på det här området.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ChefCissi Elwin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.