Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

AWB tar in tre projektledare

Publicerad: 18 maj 2016, 11:07

Tre projektledare till AWB.

Foto: Pressbild

Kommunikationsbyrån AWB stärker sitt strategiska erbjudande. Deras nya projektledare kommer från Volt, Newsec och Weber Shandwick i Istanbul.


Ämnen i artikeln:

Louise WallgrenAWBPR-ByråerA World Beneath

Från reklambyrån Volt ansluter Louise Wallgren som nu är projektledare/kundansvarig hos AWB. Hon har drygt 20 års branscherfarenhet i ryggen och med henne från Volt följer kunden Lagerlings. Syftet med den rekryteringen är att stärka AWB:s integrerade erbjudande där reklam är en central beståndsdel.
– AWB är en väldigt spännande byrå som har en enorm styrka i att kunna erbjuda både PR och reklam. Det är en modern kommunikationsbyrå som har grymt många olika kompetenser och erfarenheter, kommenterar Louise Wallgren.

Setanay Orman har tidifare jobbat på Prime men kommer närmast från Weber Shandwicks kontor i Istanbul. Hos AWB blir hon strategisk projektledare, precis som det tredje nytillskottet Olivia Lundquist-Jansson. Hon har tidigare jobbat på byråer som Star PR och Intro PR, men kommer närmast från fastighetsbolaget Newsec.

AWB:s vd Jonas Konstantinov gläds över sina tre nya medarbetare:
– Vi är stolta och glada över att kunna attrahera så kompetenta medarbetare till AWB. Vi märker ett ökat intresse från såväl kunder som blivande medarbetare för att bli del av AWB-familjen. Vi tror att många attraheras av att vi har ena foten i PR och andra i reklam, samtidigt som vi har en unik förståelse för populärkulturen och dess plats i och betydelse för moderna konsumtionsmönster.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.