Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

B-Reel Films rekryterar ny regissör

Publicerad: 8 september 2021, 07:38

Produktionsbolaget B-Reel Films rekryterar regissören Stina Lütz till sin lista av regissörer i USA och Sverige. ”Ett starkt och kreativt tillskott,” kommenterar Pelle Nilsson, grundare och vd för BR•F.


Ämnen i artikeln:

B-reel filmsPelle Nilsson

Stina Lütz är enligt pressmeddelandet en visuell historieberättare som inspireras av både dokumentära berättelser och konst. Hon är utbildad på bland annat Dramatiska institutet och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Det finns så många otroligt duktiga och intressanta människor på BR•F både i Sverige och USA. Jag ser fram emot att nu få jobba under samma kreativa tak som dem, säger hon i pressmeddelandet.

B-Reel Films grundades 1995 av Pelle Nilsson, som också är vd på produktionsbolaget. Han kommenterar i pressmeddelandet:
– Vi är superstolta att få Stina till oss och hon blir ett starkt och kreativt tillskott till vår roster av regissörer både i Stockholm och i L.A.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

B-reel filmsPelle Nilsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News