Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

B-Reel Films rekryterar prisbelönt regissör

Publicerad: 6 december 2019, 08:34

Marcus Söderlund.

Foto: Pressbild

Produktionsbolaget B-Reel Films expanderar med den internationellt etablerade regissören Marcus Söderlund.


Ämnen i artikeln:

VolvoB-Reel filmAudi

Marcus Söderlund började sin karriär med att regissera musikvideos som fått många priser och Grammis-nomineringar och även blivit listad på Pitchforks Top 50 Music Videos. Listan över reklamfilmer är lång och inkluderar kända och starka varumärken som Volvo, McLaren, Audi, Vodafone, Avis, Canon och många fler. 

Nu ansluter Marcus Söderlund till produktionsbolaget B-Reel Films. 

– Det känns verkligen fantastiskt att välkomna Marcus till oss. Jag har alltid varit ett fan av honom och att nu få möjligheten att arbeta tillsammans med honom är lite av en dröm som går i uppfyllelse. Hans starka visuella uttryck i kombination med modern storytelling är så fängslande. Kort sagt, att erbjuda Marcus visuella expertis till skandinaviska byråer och kunder känns så roligt, säger Anna Sundbom, marknadsansvarig på B-Reel Films, i ett pressmeddelande. 

Marcus Söderlund kommenterar: 

– B-Reel Films är ett unikt bolag. De har funnits i tjugo år och fortfarande har de samma energi som någon som precis startat och de förnyar hur man arbetar med rörlig bild. Jag är så redo till att börja jobba med alla duktiga och ödmjuka människor på B-Reel Films. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

VolvoB-Reel filmAudi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News