Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

B-Reel plockar från Lowe Brindfors

Publicerad: 4 december 2015, 14:45

Oscar Elandsson byter arbetsplats.

Oscar Erlandsson rekryteras till produktionsbolaget B-Reel från Lowe Brindfors där han har jobbat som strateg.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsB-Reel

Det är till strategiavdelningen B-Reel Creative som Oscar Erlandsson har anställts. Han har tidigare jobbat med varumärken som Unilever Ambev, Saab och Ericsson.

– Det känns så sjukt kul att Oscar jobbar med oss nu. Vi har tidigare arbetat nära ihop när han var på Brindfors och vi tillsammans skapade Magnum Pleasure Hunt under flera år, och han är den vassaste strategen jag någonsin jobbat med. Oscar blir ett välkommet tillskott till vårt team av strateger. Han står för den internationella utblick, kreativitet och innovationskraft som har blivit B-Reels signum, säger Cecilia Bernard, Sverigechef på B-Reel, i ett pressmeddelande.

Oscar Erlandsson har redan tillträtt på sin tjänst.

– Jag är exalterad över den här möjligheten. B-Reel är en föregångare och innovatör i sin kategori. Jag har svårt att tänka mig en bättre positionerad byrå än den här i en tid när många upplevda sanningar ställs på ända i digitaliseringens kölvatten, säger Oscar Erlandsson.

Nyligen anställde bolaget också den svenske kreatören Johan Dahlqvist som executive creative director för Stockholmskontoret.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsB-Reel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.