Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

B2B-byrån Next State i rekryteringsoffensiv

Publicerad: 21 augusti 2019, 08:09

Daniel Askergren och Matthias Lindberg.

Daniel Askergren och Matthias Lindberg ansluter till B2B-byrån Next State som dessutom aviserar ytterligare fem rekryteringar.


Ämnen i artikeln:

Next State

Next State är en B2B-inriktad kommunikationsbyrå med ett brett erbjudande. Bland annat har man kompetens i gränslandet mellan sälj och marknad, marketing automation och account based marketing.

Nu plockar man in den strategiska projektledaren Daniel Askergren och projektledaren Matthias Lindberg. De två har tidigare erfarenhet från Ingo, DDB och Fältman och Malmén respektive egen verksamhet.

– Jag är väldigt glad över att Daniel och Matthias är med i vårt gäng nu. Jag har jobbat med båda två tidigare och jag vet vilken kunskap och kapacitet de bidrar med, säger Johan Åberg, vd på Next State.

Samtidigt som de nya rekryteringarna presenteras säger Next State att man inom kort kommer tillsätta ytterligare fem tjänster.

– Jag har följt Next States resa och ser en stor potential i erbjudandet, att bidra till att skapa riktigt starka B2B-varumärken och kombinera styrkan i sälj- och marknad. I detta är en tydlig varumärkesidentitet och engagerande content viktigt för kundupplevelsen, något allt fler företag börjar upptäcka, säger Daniel Askergren.

– Jag ser fram emot att jobba med Johan igen och inte minst hela gänget på Next State. Det är en kreativ miljö och många planer framöver, det gillar jag, säger Matthias Lindberg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Next State

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.