Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Baaam värvar från Metro Mode

Publicerad: 2 maj 2018, 08:26

Henrietta Fromholtz byter bloggplattform.

Foto: Pressbild

Henrietta Fromholtz blir ny bloggare för Baaam. "Jag har länge sett mig och Baaam som ett dream team".


Ämnen i artikeln:

BaaamInfluencerMetro Mode

Baaam anser att Henrietta Fromholtz kommer att bli ett viktigt tillskott i deras innehåll och affär.

– Jag har länge sett mig och Baaam som ett dream team, och idag är det en verklighet. Det känns fantastiskt kul att nu få vara en del av enligt mig Sveriges mest moderna sajt, där både livsstil och viktiga samhällsfrågor briljerar och engagerar. Den mixen är otroligt viktigt för mig och speglar mig och mina kanaler där fokus ligger på att peppa, lyfta och stärka mina följare. Det ska bli otroligt kul och spännande att från och med nu få göra det här ihop med Baaam!, säger Henrietta Fromholtz i en kommentar.

Utöver bloggen driver Henrietta Fromholtz sin egna youtubekanal och frilansar som konsult inom digital marknadsföring. Till våren släpper hon även en bok om sina erfarenheter av anorexi.

– Henrietta är den ultimata förstärkningen till vårt redan starka influencer team! Förutom en unik och brutalärlig berättarteknik, som träffar helt rätt i vår målgrupp, har hon dessutom en värdefull bakgrund från pr- och mediabranschen som matchar Baaams agenda perfekt. En rekrytering där 1+1 blir 3 helt enkelt!, säger Jennie Sandberg, chefredaktör på Baaam.

Ämnen i artikeln:

BaaamInfluencerMetro Mode

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.