Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bacon rekryterar ny regissör

Publicerad: 21 juni 2017, 07:51

Produktionsbolaget Bacon rekryterar regissören Clara Tägtström.


Ämnen i artikeln:

BaconSteve Angello

Clara Tägtström har utbildat sig på Beckmans Designhögskola och New York Film Academy. De senaste åren har hon jobbat som regissör och CD under flertalet projekt på MTV Networks i London.

– Sedan den allra första gången jag träffade Clara har jag varit imponerad av hennes kreativitet och driv. Hon är väldigt talangfull och målmedveten med en smittande energi. Man jobbar ju bäst med människor man gillar - och Clara gillar man! Att välkomna henne till vårt gäng är fantastiskt kul och vi är extra stolta över rivstarten hon fått med ett projekt för Google tillsammans med 72andSunny i Amsterdam, säger Anna Sundbom, marknadsansvarig på Bacon Stockholm.

Utöver sitt jobb för MTV har hon jobbat med långfilmen "The Last Free Space" tillsammans med Steve Angello.

– Vi ser framemot att välkomna Clara in i Bacon familjen. Hennes talang, glädje, uthållighet och känsla går inte att ta miste på och smittar av sig både på projekten och de personer hon kommer i kontakt med, säger Richard Björlin, vd och exekutiv producent på Bacon.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

BaconSteve Angello

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News