Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bacon satsar på Sverige

Publicerad: 3 april 2017, 12:28

Anna Sundbom, head of marketing & PR på produktionsbolaget Bacon, flyttar hem till Sverige för att fokusera på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Bacon StockholmBaconAnna Sundbom

Anna Sundbom har tidigare varit stationerad på Bacons Köpenhamns-kontor. Hon har tidigare varit head of marketing och PR men kommer framöver att fokusera på att uveckla den svenska verksamheten tillsammans med vd:n Richard Björlin.

– Vi kommer bygga vidare på våra styrkor med att utveckla nya talanger och berätta historier på nya sätt. Jag är jätteglad att Anna ska hjälpa oss att göra mer och bättre kommunikation för våra uppdragsgivare, säger Richard.

Anna Sundbom har jobbat inom reklambranschen i 17 år och specialiserat sig på filmproduktion och kommunikation.

– Efter 5 hektiska och roliga år med bas i Köpenhamn har jag jobbat med många av de främsta byråerna i Europa, men ingenstans är kvaliteten så hög och kreativiteten så nyfiken som i Sverige. Dagens kommunikation utvecklas snabbt och gränserna mellan media suddas ut alltmer. Det är en otroligt spännande tid nu och jag lockas av tanken att jobba nära våra kunder för att göra ännu mer kommunikation som gör skillnad, säger Anna i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.