Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Bankstrateg till Westander

Publicerad: 12 oktober 2018, 07:03

Pr-byrån Westander rekryterar Jenni Ginström som pr-konsult inom avdelningen Westander Kris och Ledarskap.


Ämnen i artikeln:

Westander

Jenni Ginström har lång erfarenhet av ledarskap och strategisk kommunikation, senast från Danske Bank, men tidigare även från Ålandsbanken och Svenska Fondhandlareföreningen.

– Jag brinner för värdegrundsfrågor och hoppas få tillfälle att jobba mycket med ledarskapsuppdrag. Att vara ledare är att kommunicera och som pr-byrå har Westander goda kunskaper om hur kommunikation mellan människor fungerar, säger Jenni Ginström i ett pressmeddelande.

Som del av Westanders kris och ledarskap-enhet, ska Jenni Ginström vara med och assistera företag och organisationer med kriskommunikation och krishantering.

– Jenni Ginström har gedigen erfarenhet från den svenska bankbranschen. Många av våra uppdragsgivare kommer att uppskatta hennes praktiska erfarenheter från ledningsgruppsarbete och strategisk kommunikation, kommenterar Birger Lycken, chef för Westander Kris och Ledarskap.

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.